image
Sursa foto: Profimedia

Stadioanele din Anglia vor putea fi pline de la 19 iulie! Măștile și certificatele de vaccinare nu vor mai fi obligatorii

Stadioanele din Anglia vor putea fi deschise la capacitate maximă de la data de 19 iulie, a anunțat premierul Boris Johnson.

Boris Johnson a participat la o conferință de presă, în această seară, în care a anunțat noile propuneri în ceea ce privește măsurile de relaxare.

Astfel, de la 19 iulie, toate evenimentele sportive din Anglia se vor putea disputa cu stadioanele pline, fără distanțare fizică. Fanii nu vor mai fi obligați să poarte măști, iar certificatul de vaccinare nu va fi necesar, "deși, la anumite evenimente, acestea ar putea fi folosite", scrie Sky Sports.

"Vom renunța la restricții și le vom permite oamenilor să ia singuri deciziile în privința modului în care gestionează acest virus.

Începând cu etapa a patra de relaxare, vom elimina toate restricțiile referitoare la numărul de persoane acceptate la întâlni în interior sau exterior. Vom permite tuturor afacerilor să se redeschidă, inclusiv cluburilor de noapte", a declarat Boris Johnson.

Va fi pentru prima dată în ultimele 16 luni, de la debutul pandemiei de coronavirus, când stadioanele din Anglia vor putea fi pline. Noul sezon din Premier League va debuta pe 13 august.

Anglia va găzdui semifinalele și finala EURO 2020. Cele trei meciuri se vor desfășura la Londra, pe stadionul Wembley, cu aproximativ 60.000 de fani în tribune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: