07:38:11 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Maia Sandu îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă MASIV la alegerile de pe 11 iulie: „Voi decideți cine va fi în următorul Parlament și Guvern, voi decideți cât de repede vom scoate R. Moldova din corupție și sărăcie”

Actualitate 06.07.2021 12:59 Vizualizări3245 Autor: Ziarul National
VIDEO // Maia Sandu îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă MASIV la alegerile de pe 11 iulie: „Voi decideți cine va fi în următorul Parlament și Guvern, voi decideți cât de repede vom scoate R. Moldova din corupție și sărăcie”


Președintele Maia Sandu îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să iasă masiv la vot pe 11 iulie și să dea o șansă R. Moldova să scape de corupție și sărăcie.

„Dragi chișinăueni, pe 11 iulie au loc alegeri anticipate în Parlament. Este șansa noastră să curățăm clasa politică și să o apropiem de oameni. Voi decideți cine va fi în următorul Parlament și Guvern. Voi decideți cât de repede vom scoate țara din corupție și sărăcie.

Cine poate face ordine în stat? Cine e în stare să conducă R. Moldova ca să o scoată din criză? Cine poate asigura folosirea corectă a impozitelor pe care le plătiți ca acestea să nu ajungă în buzunarele câtorva? Cine poate să atragă investiții ca să realizăm proiecte mari de infrastructură, să ajutăm economia să creeze locuri de muncă bine plătite la noi acasă? Vom putea lucra acasă cu salarii bune sau va trebui să căutăm în continuare oportunități peste hotare?

Vom avea control strict al calității alimentelor în grădinițe și școli sau vom vedea în continuare funcționari nepedepsiți făcând bani murdari pe seama sănătății copiilor? Vom avea drumuri de calitate sau drumuri făcute pentru jumătate de an și palate și automobile scumpe în cartierele de lux pentru câțiva hoți? Vom avea aer curat, liniște, siguranță și ordine pe străzile noastre? Vom avea o justiție care prinde criminalii sau una care eliberează și ei se plimbă nestingherit în preajma noastră?

Foarte multe depind de Parlament și de majoritatea parlamentară. Haideți să folosim această oportunitate pentru a scăpa R. Moldova de hoți. La 11 iulie, vă îndemn să participați la alegeri”, se arată în mesajul președintelui.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md