Peste 600 de studenți ai Facultății de Științe Economice a USM au primit diplomele de licență și master

Eco_4

Absolvenții Facultății de Științe Economice și-au primit diplomele de licență și master. 646 de studenți ai promoției 2021 au devenit specialiști de performanță cu acte în regulă. Evenimentul a avut loc în Sala Senatului USM, gazdă a manifestărilor organizate în contextul finalizării anului de studii: premierea solemnă a studenților de performanță și înmânarea oficială a diplomelor noilor generații de specialiști pregătiți la USM.

La manifestare au participat: Igor Șarov, dr., conf. univ, rector al USM, Galina Ulian, dr. hab., prof. univ., decană a Facultății de Științe Economice, Svetlana Mironov, dr., conf. univ., prodecană FȘE, Adriana Buzdugan, dr., conf. univ., prodecană FȘE, Maria Hămuraru, dr., conf. univ. șef Departament Economie, Marketing și Turism; Alexandru Scutaru, dr., conf. univ., șef Departament Administrarea Afacerilor; Olga Ștefaniuc, șefă Departament Finanțe și Bănci, Maria Cojocaru, dr., conf. univ., șefă Departament Contabilitate şi Informatică Economică, Cristina Dolghi, responsabilă de programe master la Departamentul Contabilitate și Informatică Economică, precum și cadrele științifico-didactice, absolvenții facultății, familiile și prietenii acestora.

Rectorul USM, conf. univ, dr. Igor Șarov a adresat un mesaj de felicitare absolvenților, îndemnându-i să contribuie la dezvoltarea economică a țării, iar cunoștințele să le transforme în experiențe și practici de succes, pe care să le valorifice continuu. „Republica Moldova are nevoie strigentă de specialiști competitivi, capabili să se încadreze în munca nobilă de dezvoltare a economiei. Drumul pe care îl purcedeți astăzi presupune cerințe majore și solicită de la dumneavoastră muncă asiduă, implicare, perseverență și onestitate”, a remarcat dl Igor Șarov.

Galina Ulian, dr. hab., prof. univ., decana Facultății de Științe Economice a menționat că Facultatea celebrează 75 de ani de la fondare, ca și USM – prima universitate din Moldova. „Sunt absolventa acestei prestigioase instituții de învățământ și mă mândresc cu acest statut. Dumneavoastră sunteți cei care promovați succesul USM prin activitatea profesională și prin competențele pe care trebuie să le valorificați continuu”, a subliniat dna Galina Ulian.

Cuvinte de felicitare cu ocazia finalizării cu succes a studiilor, urări de prosperitate și realizări frumoase au adresat membrii colectivului Facultății, precum și absolvenții programelor de licență și master cu cea mai bună reușită.

Cei 646 de studenți ai promoției 2021 se adaugă la celelalte generații de absolvenți ai Universității de Stat din Moldova, începând cu anul fondării sale, dar și ai Facultății, care formează specialiști competitivi pentru piața muncii.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente