AMG, Maybach şi G-Class vor forma o nouă subdiviziune a Mercedes-Benz

Compania Mercedes-Benz intenționează să combine mai multe sub-branduri într-o subdiviziune separată. Despre aceasta scrie Automobilwoche în exclusivitate.

Noua subdiviziune va lua sub aripă AMG, Maybach şi familia de modele G-Class care va deveni la fel un sub-brand. Un anunţ oficial în acest sens ar urma să fie făcut în septembrie la Salonul Auto Internațional de la München.

Fuziunea este puțin probabil să afecteze liniile de modele existente. Scopul principal al creării acestei noi unități de afaceri este posibilitatea de a împărți costurile de dezvoltare și de producție, precum și optimizarea costurilor de marketing.

Noua subdiviziune va construi și lansa cele mai scumpe, puternice și luxoase modele Mercedes-Benz, dar se promite păstrarea autenticității reprezentanților acestor sub-branduri.

“Nu numai că vom păstra independența, identitatea puternică și cultura corporativă dezvoltată a mărcilor individuale, dar le vom extinde și îmbunătăți.

Consolidarea sub-mărcilor este un pilon important în strategia Mercedes-Benz. Din acest motiv, vom grupa managementul mărcilor Maybach, AMG și G-Class și, astfel, ne vom alinia și mai bine cu clientul, vom atinge potențialul suplimentar de creștere și vom obține sinergii și viteză de implementare pe plan intern”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Daimler pentru Automobilwoche.

Actualul șef al AMG, Philipp Schiemer, este văzut drept viitor responsabil al noii structuri.

Vezi şi: Daimler AG anunţă Project Focus şi îşi schimbă denumirea. De ce este nevoie de asta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/