joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎn Moldova va apărea o nouă partidă de tractoare John Deere 6B

În Moldova va apărea o nouă partidă de tractoare John Deere 6B

Recomandate

Dealerul John Deere în Moldova Agromester HD este bucuros de a vă comunica, că la sfârșitul lui Iulie – începutul lunii August la expozițiile companiei vor apărea tractoarele John Deere seria șase – modelele 6110B și 6135B.

Transportarea, introducerea îngrășământelor lichide și altor îngrășăminte, erbicidarea, cosirea, aratul, senajul, aprovizionarea, încărcărea frontală, lucrări la cultura cartofului – toate aceste lucrări sunt posibile de efectuat cu tractorul John Deere seria șase.

Aceste mașini sunt asamblate la uzina super-modernă din China, în orașul Tianjin. Acestea nu doar corespund tuturor standardelor înalte de calitate ale companiei, dar și creează concurență confraților săi din Europa și America, în ceea ce privește calitatea ideală de asamblare – obținută din contul liinilor conveier noi și automatizarea aproape completă a procesului de lucru de la Tianjin.

Aceste modele sunt echipate cu motoare americane și punți, cutii europene.

Seria 6B se lansează sub lozinca: „Simplitate și siguranță absolută”. Tractoarele acestei serii au prioritățile atât în productivitate, cât și-n economicitate, confort și universalitate.

Două transmisii (înaltă/joasă) măresc productivitatea cu 15% în cazul lucrului cu utilaj asamblat greu (spre exemplu, la arat).

Tractoarele sunt echipate cu transmisii cu sisteme de schimbarea a vitezelor din mers cu sincroni, care garantează deplasarea domoală și confortul controlului.

Ambreiajul umed care nu necesită îngrijire asigură eficacitatea înaltă de lucru și modul de lucru fără întreruperi pe parcusul întregii perioade de exploatare.

Datorită ampatamentului scurt, razei mici de cotire, șasiului ranforsat și mecanismului PowerReverser, tractoarele din seria 6B convin ideal pentru lucrările cu încărcătorul frontal atașabil la tractor.

Motoarele PowerTech și Power Tech M, produse de John Deere asigură formarea și transmiterea unei puteri și siguranțe stabile chiar și-n condiții extreme de lucru.

Motoarele sigure PowerTech, cu-n volum de 4,5 litri, lucrează ideal chiar și în cele mai dificile condiții. Mărirea momentului de rotire până la 29% permite tractorului să transporte fără probleme cele mai grele încărcături chiar și pe un relief neregulat.

Toate motoarele din seria 6B sunt echipate cu turbo-compresor, care asigură eficacitate și putere la ieșire.

Iarna, tractorul 6B se pornește la fel din prima, precum și vara, datorită dispozitivului de pornire pe timp rece care constă din blocul de încălzire al motorului și încălzitorului de aer inspirat (doar pentru modelele 6110B și 6135B).

Comutatorul electro-hidraulic al APP-ului asigură controlul de conectare și deconectare al arborelui prizei de putere practic printr-o singură atingere.

Noua transmisie PowerReverser, concepută special pentru seria 6B, – viteza maximă de deplasare de 40 km și 11 transmisii perfect aranjate într-un diapazon de bază (5-15 km/oră).

Tractoarele seriei 6B au un rezervor de combustibil cu un volum de până la 220 litri, care asigură posibilitatea efectuării lucrului neîntrerupt fără alimentări dese în toiul lucrărilor de sezon.

În sfârșit, nu se poate de pomenit și confortul din tractor care este la cel mai înalt nivel: climat-control stabil, confort acustic, scaun perfect, suprafață mare de vizibilitate asigurată de cabina cu panorame largi, precum și partea ergonomică a panoului de bord.

Puteți afla oferta comercială și condițiile de procurare a tractoarelor seria 6B la telefonul: 078800180, Serghei.

Agromester HD
Agromester HDhttp://agromester.md
Agromeșter HD - dealer oficial și exclusiv al John Deere în Moldova. Compania activează pe piața din Republica Moldova începând din anul 2012. În acest timp a acumulat o experiență unică, care îi permite să satisfacă cele mai înalte cerințe ale clienților.

Citește și ›

Advertoriale