image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză? Cine e acum favorit pentru câștigarea Balonului de Aur, după ce Mbappe și Kante au fost eliminați de la EURO 2020

Balonul de Aur nu a fost acordat în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum microbiştii abia aşteaptă să afle cine va fi marele câştigător în 2021.

Casele de pariuri actualizează permanent cotele pentru trofeu, în funcție de evoluțiile jucătorilor la echipele de club sau la echipele naționale, iar, la momentul actual, favorit a devenit Lionel Messi, fotbalist rămas liber de contract, după ce înțelegerea cu Barcelona i-a expirat la 1 iulie.

Atacantul de 34 de ani are prestații excelente la Copa America, unde a reușit patru goluri și a contribuit decisiv la calificarea Argentinei în semifinalele Competiției. Bookmakerii îl văd cu prima șansă la câștigarea Balonului de Aur, cu o cotă de 3,25.

Cota oferită lui Messi în prezent poate fi surprinzătoare, având în vedere că a câștigat un singur trofeu cu Barcelona în acest sezon - Cupa Spaniei. Cu toate acestea, un eventual titlu cucerit cu Argentina la Copa America ar putea cântări decisiv în această ecuație.

Al doilea favorit pentru cucerirea Balonului de Aur în 2021, conform caselor de pariuri, este Harry Kane, atacantul lui Tottenham, care are trei goluri la EURO 2020, ultimele două fiind reușite aseară, în meciul cu Ucraina, din sferturi, scor 4-0. Englezului i se oferă cota 5 pentru cea mai înaltă distincție individuală din fotbal.

Kylian Mbappe și N'Golo Kante, văzuți printre favoriții de la ediția din acest an, au cota în creștere, după ce Franța a părăsit EURO 2020. Cine pariază pe unul dintre cei doi poate obține de șapte ori suma investită. De asemenea, Cristiano Ronaldo și Robert Lewandowski, eliminați și ei de la turneul final, au aceeași cotă.

Cotele pentru câștigarea Balonului de Aur 2021:

Lionel Messi - 3.25

Harry Kane - 5

Kylian Mbappe - 7

Robert Lewandowski - 7

N'Golo Kante - 7

Cristiano Ronaldo - 7

Raheem Sterling - 11

Kevin De Bruyne - 13

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: