image
Sursa foto: captură video

”Iisuse Hristoase! Privește asta!” Conor McGregor, asaltat de fanii americani înaintea luptei cu Dustin Poirier

Conor McGregor (32 de ani) și Dustin Poirier (32 de ani) se vor duela din nou, pentru a treia oară, pe data de 10 iulie, în Las Vegas.

Conor McGregor a ajuns în America, pregătit pentru a treia luptă cu americanul Dustin Poirier.

Luptătorul irlandez a ieșit să ia cina la un restaurant din California, iar, la plecare, a avut parte de o surpriză neașteptată.

Fanii au aflat locul unde irlandezul și-a savurat masa de seară și s-au strâns cu sutele în fața restaurantului. La ieșirea din local, McGregor a avut parte de un șoc când a văzut marea de oameni și a exclamat: ”Iisuse Hristoase! Privește asta!”.

Luptătorul de arte marțiale mixte nu s-a lăsat impresionat de numărul fanilor adunați în fața localului și a decis să petreacă timp de câteva minute alături de aceștia, mai ales că oricum nu ar fi putut pleca, mașina sa fiind înconjurată de sute de persoane.

Pentru a le face pe plac, irlandezul a început să imite câteva lovituri de pumn, lucru ce i-a entuziasmat pe susținătorii săi.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i ține la distanță pe fanii lui Conor McGregor.

După câteva momente, luptătorul s-a urcat în luxoasa sa decapotabilă albă pentru a merge spre casă. Ieșirea din parcarea restaurantului a fostului dublu campion UFC a fost anevoioasă din cauza mării de oameni, iar McGregor poate fi auzit cum spune ”Cred că m-am blocat!”.

În cele din urmă, Conor McGregor a reușit să iasă cu mașina din parcare, dar fanii săi au început să alerge după el pe stradă, lucru ce pare că l-a speriat puțin pe irlandez. Cu toate acestea, McGregor a fost ajutat de poliția din California, care i-au transmis prin stație drumul pe unde poate reveni în siguranță la locuința sa.

La prima întâlnire dintre cei doi din 2014, Conor McGregor a ieșit victorios, după ce l-a făcut KO pe Poirier încă din prima rundă.

La revanșa din ianuarie, ”The Notorious” a încasat primul KO din cariera sa. Poirier s-a impus în runda secundă, după o serie excelentă de pumni, care l-au pus la pământ pe McGregor. În urma meciului, irlandezul a ieșit în cârje, urmare a loviturilor repetate de picior lansate de american.

"E greu să te întorci după o lungă perioadă de inactivitate. Nu m-am simțit prea bine. Am nevoie de activitate", a spus, după meci, McGregor, care nu mai luptase de un an. În ianuarie 2020 îl învingea pe Donald Cerrone prin KO tehnic, în runda 1, la UFC 246.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: