(video) Arina Spătaru conduce un tractor: Platforma DA Bălți a cosit iarba de pe malul lacului orășenesc, în locul administrației locale „ocupată cu electorala”

Membrii Platformei DA de la Bălți au organizat o acțiune de salubrizare a malurilor lacului orășenesc, lăsat de izbeliște. „În unele locuri iarba ajungea la înălțimea unui om, iar administrația locală e ocupată, e în campanie electorală”, a scris pe pagina sa de Facebook deputata Platformei DA, Arina Spătaru.

Foto:

„După ploile abundente, cea mai des enunțată problemă a locuitorilor din Bălți după drumurile rele și găurite, pline de apă, este cea a vegetației abundente.

Mai simplu spus, orașul este împânzit de buruiene cât omul de înalte și întreprinderea municipală „Amenajarea Teritoriului și Spații Verzi Bălți” sau nu izbutește să facă față solicitărilor venite din partea locuitorilor, sau iarăși alege strategia, greșită după mine, de a face frumos doar pe străzile centrale ale orașului.

Nu mă miră fâstâceala celor de la municipalitate: orașul e în plină perioadă electorală, iar primarul, la fel și viceprimarul lui, responsabil pe domeniul gospodăririi, își fac campanie electorală și orașul, a câtă oară, rămâne fără administrație.

Iată de ce am ales împreună cu colegii mei din Platforma DA Bălți să facem ordine în preajma lacului orășenesc, acolo unde zeci de familii de bălțeni s-ar putea recrea, însă din cauza buruienilor de acolo, nu pot să o facă.


Mă bucur că după această clacă, am oferit posibilitatea Bălțenilor să aibă unde trage o gura de aer proaspăt în weekend.

Iar "realizările" veșnicului candidat, primar de Bălți, așa și vor rămâne pe ziarele electorale de partid.

Stimați bălțeni, haideți pe 11 iulie să mai facem o faptă bună!

Să arătăm unde este locul primarului, care a politizat excesiv autoritatea publică municipală și să trimitem în Parlamentul Republicii Moldova oameni verificați”, a scrie Arina Spătaru pe pagina sa de Facebook. (P.)



Pub