Tânăra care a scăpat cu viață după ce a căzut dintr-un carusel, pe masa de operație: „Pacienta se află în stare extrem de gravă”

Tânăra care a scăpat cu viață după ce a căzut dintr-un carusel din parcul Valea Trandafirilor a fost internată la spitalul de urgență din capitală în stare extrem de gravă. După ce va suporta o operație, tânăra va fi internată în secția terapie intensivă. Precizările au fost făcute pentru UNIMEDIA de către purtătoare de cuvânt a spitalului, Dorina Arsene.

Foto: Unimedia

„Pacienta se află în stare extrem de gravă. A suportat un politraumatism cu fracturi de coaste și a aparatului locomotor - antebrațul drept și fractura oaselor la nivelul gleznei stângi. La fel un traumatism toracic închis cu contuzie pulmonară. Imediat este dusă în sala de operație și apoi internată în secția terapie intensivă”, ne-a spus purtătoare de cuvânt a instituției, Dorina Arsene.

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a fost spitalizată după ce a căzut de pe caruselul, amplasat în parcul de distracții din Valea Trandafirilor. Incidentul s-a produs astăzi.


Pub