Au lăsat politica deoparte: Partidul Legii și Dreptății invită concurenții electorali la dezbateri pe componenta economică din programe

Partidul Legii și Dreptății invită reprezentanții partidelor, înscrise în cursa electorală, la  dezbateri pe componentele economice din programele cu care vin în fața alegătorilor. Evenimentul este anunțat pentru data de 7 iulie, ora 10:00, pe adresa bvd. Mircea cel Bătrân 25/2. 


Foto:

„Credem cu desăvârșire că dezvoltarea Republicii Moldova poate avea loc doar printr-o creștere economică sustenabilă și eficientă. Fără de o foaie de parcurs clară la acest capitol nu putem vorbi despre crearea locurilor de muncă, dezvoltarea antreprenoriatului, atragerea investițiilor, crearea infrastructurii, sistemul educațional, social, medical, cultură, sport, etc.

Oportunitățile oferite de posturile de radio și televiziuni către concurenții electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 reprezintă platforme de dezbateri cu regulamente organizatorice individuale, cu o selecție închisă a contracandidaților, acoperind efectiv toate tematicile și toate blocurile ale unui program electoral.

Respectiv, cetățenii nu au posibilitatea să descopere esența și detaliile propunerilor candidaților pe un anumit bloc.

Așadar, la 7 iulie curent, cu începere de la orele 10:00, bvd. Mircea cel Bătrân 25/2, invităm a câte un reprezentant al partidului/ blocului D-stră. pentru a participa într-o platformă dedicată analizei și dezbaterilor componentelor economice a programelor D-stră. electorale.

Scopul evenimentului este de a informa cetățenii într-un mod exhaustiv, tehnic și argumentat la capitolul planurilor dezvoltării economice a Republicii Moldova și ridicării nivelului de bunăstare a populației.

Partidul Legii și Dreptății va asigura întreaga logistică necesară evenimentului, inclusiv oferind pe fundal și o prezentare-suport care contine extrasul componentei economice a programului D-stră. Electoral”, se arată într-o invitație expediată astăzi de Partidul Legii și Dreptății către celelalte formațiuni.

Tot astăzi, Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a expediat o invitație la dezbateri Partidului Acțiune și Solidaritate, care nu a oferit încă un răspuns.



Pub