În atenția călătorilor! Este afectată circulația troleibuzelor. Unele rute atestă întârzieri
Regia Transport Electric Chișinău anunță că din cauza condițiilor meteorologice actuale, este afectată circulația troleibuzelor. Astfel, ca urmare a ploilor abundente, unele rute de troleibuz, atestă întârzieri de la orarul stabilit sau sunt redirecționate.
Foto:

Astfel, Calea Ieșilor - Rutele nr. 5,8,22,21,23 staționează; Soș. Muncești- Rutele nr, 5,20,38,31 staționează; Durlești - troleibuzele se deplasează cu abateri de la orarul stabilit; Albisoara - Ruta nr.38, redirecționată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; Rutele urbane, întârzieri de până la 15 min; Rutele suburbane, întârzieri de pâna la 15 min.

Capitala a fost acoperită astăzi de ploi. Străzile inundate au fost un coșmar pentru șoferii care au circulat cu dificultate pe străzi. Unele porțiuni de drum au devenit impracticabile. Șoferii au făcut și glume pe seama ploilor: „Înotăm”, a spus un bărbat în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul Botanica.

Strada Albișoara nu a făcut față nici de această dată ploilor torențiale. La această oră, zona este impracticabilă, iar oamenii legii îndeamnă șoferii să evite zona. Curg șiroaie de apă, iar mașinile circulă cu apa până la ferestre.

Podul de la intrarea în localitatea Ucrainca din Căușeni a fost inundat din cauza ploilor torențiale. Oamenii legii au publicat imagini pe o rețea de socializare.



Pub