21:43:43 16.04.2024
Stiri

Irina Vlah NU are încredere în vaccinul „Sputnik V”, adus de Dodon în R. Moldova? Bașcanul Găgăuziei, la fel ca și alți fruntași ai PSRM, a ales să se vaccineze cu un vaccin aprobat de OMS

Actualitate 05.07.2021 11:52 Vizualizări15206 Autor: Ziarul National
Irina Vlah NU are încredere în vaccinul „Sputnik V”, adus de Dodon în R. Moldova? Bașcanul Găgăuziei, la fel ca și alți fruntași ai PSRM, a ales să se vaccineze cu un vaccin aprobat de OMS Facebook


Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a vaccinat astăzi, însă nu a optat pentru vaccinul „Sputnik V”, adus în R. Moldova de Igor Dodon. Aceasta a ținut să precizeze că a ales să se vaccineze cu serul Sinopharm, deoarece este în lista vaccinurilor aprobate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Citește și: Atitudine SUSPECTĂ a lui Dodon în raport cu vaccinul „Sputnik V”, pe care l-a adus în R. Moldova. Noi PRETEXTE pentru a NU se vaccina, deși se oferea VOLUNTAR pentru testarea serului rusesc. Vrea să STIMULEZE cu bani cetățenii să se vaccineze

„Trebuie să ne vaccinăm. Trebuie să avem grijă unii de alții, să ne respectăm și să ne ajutăm reciproc. Trebuie să ne spălăm cât se poate de des mâinile și să respectăm recomandările medicilor. Epidemia ne-a arătat că indiferent cât de mulți oameni au vorbit despre problema infecției, numai medicii au știut să ne trateze. Medicii ne-au arătat multe exemple bune: exemple de omenie, de dragoste, de răbdare și de înțelepciune. Numai așa, prin exemple bune, putem depăși epidemia", a declarat Irina Vlah.

Citește: Deputații socialiști NU au încredere în vaccinul „Sputnik V” adus cu mare fast de Dodon de la Moscova? Aceștia au ales să se imunizeze cu vaccinul chinezesc „Sinopharm”

De menționat că, recent, în R. Moldova a fost adus un nou lot de vaccin „Sputnik V” – 64 000 de doze, suficient pentru imunizarea a 32 de mii de persoane. Ministerul Sănătății a anunțat că 44 000 de doze sunt destinate centrelor de vaccinare din dreapta Nistrului, iar 20 de mii – regiunii transnistriene.

Fostul președinte, Igor Dodon, a anunțat că urmează să participe la maratonul de vaccinare organizat la palatul Republicii pe 25 iunie. Socialistul a mers la fața locului, însă a evitat să se vaccineze. Acesta și-a justificat decizia prin faptul că se va vaccina cu „Sputnik V” atunci când în R. Moldova vor fi aduse suficiente doze de ser rusesc.


Stiri relevante
24.03.2014 11:11 1759 Irina Vlah
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md