19:32:13 28.03.2024
Stiri

Unde va evolua Cristiano Ronaldo în sezonul viitor. Impresarul portughezului a luat decizia

Actualitate 05.07.2021 13:26 Vizualizări2495 Autor: Ziarul National
Unde va evolua Cristiano Ronaldo în sezonul viitor. Impresarul portughezului a luat decizia


Cristiano Ronaldo știe unde va evolua sezonul următor. Starul portughez a părăsit Euro 2020 în optimile de finală, unde Portugalia a fost învinsă de Belgia. Cu toate acestea, el a rămas, încă, golgeterul actualei ediții, cu 5 goluri marcate. E la egalitate cu cehul Patrik Shick, dar are avantajul unei pase decisive, criterul folosit de UEFA pentru departajare, în asemenea situații. Acum, după Euro, toată lumea așteaptă să vadă dacă Ronaldo va continua cu Juventus sau nu.

Cristiano Ronaldo era pe picior de plecare de la Juventus, atunci când a ajuns la Euro 2020. Starul portughez a înscris 5 goluri, fiind pe primul loc al clasamentului golgeterilor de la turneul final. Dar naționala Portugaliei, campioana europeană en-titre, a părăsit competiția după înfrângerea în fața Belgiei, din optimi. Acum, a revenit în atenție soarta jucătorului de 36 de ani, câștigător a 5 Baloane de Aur. După un sezon dezamăgitor, la nivel de performanțe ale clubului, Ronaldo a dat semne că se va despărți de „Bătrâna Doamnă”, cu care mai are un an de contract.

După meciul din Cupa Italiei, singurul trofeu cucerit de Juve în acest an, Ronaldo a postat un mesaj ce sugera plecarea de la Torino.

„Viaţa şi cariera oricărui jucător de top are urcuşuri şi coborâşuri (…) Trebuie să apreciez tot ce am câştigat în acest an cu Juventus, atât colectiv, cât şi la nivel individual. (…) Cu aceste realizări, mi-am atins un obiectiv pe care mi l-am impus din prima zi în care am ajuns în Italia: să iau titlul, Cupa, Supercupa şi să fiu cel mai bun jucător şi cel mai bun marcator în această ţară minunată, cu jucători extraordinari, cluburi uriaşe şi o cultură fotbalistică aparte. Nimic nu se compară cu sentimentul că mi-am pus amprenta în ţările unde am jucat şi că le-am oferit bucurii fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie!”, a scris, printre altele, Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

S-au vehiculat mai multe destinații posibile pentru superstarul lusitan. În „pole-position” pentru transferul portughezului a fost Manchester United, fostul său club, unde a cunoscut primul gust al faimei. S-a vorbit despre PSG, ba chiar și de o mutare „istorică” la Barcelona, alături de Messi. Salariul său de 31 de milioane de euro anual e greu de suportat, însă, de multe echipe. Inclusiv de Juventus, ce se părea că vrea să scape de el. Dar, în ultima perioadă, lucrurile par să se fi schimbat.

„N-avem niciun semnal de la Ronaldo că ar vrea să plece. Nici noi nu vrem să ne despărțim de el. Suntem fericiți să-l avem pe Cristiano și pentru noul sezon”, a declarat Federico Cherubin, directorul sportiv al lui Juventus.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md