01:35:02 20.04.2024
Stiri

PAS admite, în PREMIERĂ, că ar putea obține MAJORITATEA parlamentară și explică de ce NU are nevoie de aliați: „Asta înseamnă certuri, împărțeli, guverne răsturnate”

Actualitate 05.07.2021 16:50 Vizualizări20622 Autor: Ziarul National
PAS admite, în PREMIERĂ, că ar putea obține MAJORITATEA parlamentară și explică de ce NU are nevoie de aliați: „Asta înseamnă certuri, împărțeli, guverne răsturnate”


Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) admite pentru prima oară că ar putea obține majoritatea parlamentară la alegerile din 11 iulie curent. Totuși, cei de la PAS mai spun că bătălia se va da pentru fiecare vot.

„Sondajul BOP anunțat astăzi arată că PAS are cea mai mare susținere și va avea cel mai bun scor electoral. Totuși, există riscul să nu ne ajungă câteva mii de voturi pentru a avea o majoritate în Parlament. Asta înseamnă, din nou, certuri, împărțeli, guverne răsturnate. Anume în așa condiții înflorește hoția și banditismul”, se arată într-o declarație remisă de PAS, după publicarea cercetării sociologice comandate de Institutul de Politici Publice.

Citește și: BOP // PAS, BECS și Partidul „ȘOR” vor ajunge în următorul Parlament. Cu voturile din DIASPORĂ, fostul partid al Maiei Sandu ar putea lua MAJORITATEA parlamentară

„Lupta este foarte strânsă - lupta este între oameni cinstiți și hoți. Nu putem pierde niciun vot! Moldova are nevoie de patru ani de conducere stabilă, profesionistă. Suntem pe muchie de cuțit. Fiecare vot decide. Dacă nu ieșim în număr cât mai mare la vot, riscăm să pierdem șansa unui viitor mai bun pentru țara noastră. Ajută-ne să avem majoritate în Parlament”, conchide sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md