(foto) Accident în raionul Drochia. Un tânăr vitezoman şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi pasageri au scăpat ca prin minune

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier, care a fost înregistrat noaptea trecută în raionul Drochia. Poliţia a fost sesizată despre acesta la ora 01:20, prin intermediul serviciului 112.

La faţa locului, la intrare în satul Mîndîc din raionul Drochia, polițiștii au stabilit că şoferul unui automobil marca BMW, un tânăr de 22 de ani, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului. Ca urmare a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de scurgere a apelor pluviale.

Tânărul s-a ales cu mai multe leziuni corporale şi din păcate a decedat în secția de reanimare a Spitalului Raional din Drochia. Pasagerii săi însă, doi tineri de 20 și 18 ani, au scăpat doar cu diverse traumatisme, fiind şi ei transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/