(foto) Genesis îşi anunţă primul model cu roţi spate directoare

Genesis are pregătită deja noua generaţie a modelului G80 Sport, însă deocamdată o anunţă în primele imagini şi detalii. Modelul devine primul din gama mărcii care va dispune de roţi spate directoare!

Fiind programat pentru lansare în al treilea trimestru al anului curent, modelul se va deosebi de un G80 obişnuit în primul rând printr-un kit de caroserie mai aerodinamic, orientat spre sportivitate. Originale îi sunt barele de protecţie (includ un splitter şi difuzor), jantele de 20 de inci, alături de o nouă culoare exclusivă pentru caroserie – Cavendish Red.

Printre alte caracteristici vizuale se numără: aplicaţii laterale, posterioare şi o grilă de radiator finisată în crom fumuriu cu finisaj lucios, rame negre în jurul farurilor, textură G-Matrix pentru jantele din aliaj, dar și două culori la alegere pentru etrierele de frână: negru și roșu.

Pentru interior au fost adăugate trei opțiuni exclusive de culoare, inclusiv negru monoton cu o alegere între cusături gri sau roșii, ori Sevilla red. Totodată, specific şi exclusiv acestui model va fi volanul cu trei spiţe şi padele în spatele său, variantele de tapițerie matlasată pentru scaune şi aplicaţii decorative din aluminiu real, fibră de carbon sau o alternativă cu o textură specială, care îşi va face debutul pe G80 Sport.

Din punct de vedere tehnic nu se spune decât că modelul va pune la dispoziţie un sistem Rear Wheel Steering, o direcţie şi o suspensie recalibrată.

Deocamdată nu este clar dacă noul G80 Sport va fi un model individual sau o simplă versiune/echipare a unui G80 obişnuit. Din imagini putem observa inscripția AWD pe hayon, astfel încât nu se ştie la acest moment ce va ascunde exact sub capotă, asta pentru că fiecare din cele trei motoare disponibile poate fi combinat cu tracţiune integrală. Cel mai puternic propulsor este un V6 twin-turbo de 3.5 litri cu 380 CP şi 530 Nm.

Aşteptăm mai multe detalii!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/