fbpx

video | Are o lungime de peste 200 de metri și oferă 39 de apartamente ultra-luxoase. Cum arată cel mai mare iaht din lume

Cel mai mare iaht din lume a fost dezvăluit și este atât de grandios încât nu poate trece neobservat. „Somnio” are o lungime de 222 m, este estimatv la 500 de milioane de euro și va fi lansat în 2024, scrie digi-life.tv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din cauza prețului exorbitant, doar cei privilegiați vor avea șansa sa vadă interiorul iahtului impresionant, care oferă 39 de apartamente ultra-luxoase. Un astfel de apartament poate fi achiziționat începând cu suma de 9,5 milioane de euro, iar cei 39 de norocoși vor avea parte de o experiențăde neuitat. De asemenea, achizitionarea apartamentelor se va face doar pe bază de invitație sau recomandare din partea proprietarilor, a căror identitate rămâne un secret.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Winch Design (@winchdesign_wd)

Iahtul este conceput de două dintre cele mai importantestudiouri de arhitectură și design din lume, Winch Design și Tillberg Design of Sweden din Londra. Apartamentele vor fi distribuite pe șase punți, fiecare complet personalizabil. O bucătărie personală, o sală de gimnastică, o bibliotecă, spații de luat masa în interior / exterior și zone de dressing distincte sunt doar câteva dintre caracteristicile iahtului de lux.

Proprietarii vor avea acces, de asemenea, la o cramă „spectaculoasă” formată din 10.000 de sticle, o sală de degustare, o gamă de restaurante și baruri, precum și un club de plajă aflat la bord, cu facilități de sporturi nautice.

Articole asemănătoare

Back to top button