Tânărul din Cantemir, dat dispărut acum două săptămâni a fost găsit mort într-o pădure

(update) Tânărul din Cantemir, dat dispărut acum două săptămâni a fost găsit mort într-o pădure. La fața locului polițiștii ar fi stabilit că este cadavrul tânărul de 22 ani, care, la data de 21 iunie, a dispărut de acasă. Identitatea acestuia a fost confirmată astăzi, de rudele băiatului în cadrul procedurii de recunoaştere.

În pădurea din localitatea Iepureni, raionul Cantemir, a fost depistat cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție. Poliția susține că ar putea fi vorba despre tânărul de 22 de ani care a dispărut pe 21 iunie.

Foto:
„Confirmăm faptul că în apropierea satului Iepureni, r. Cantemir a fost depistat un cadavru. După semnalmente acestea coincid cu tânărul de 22 ani, dispărut la data de 21 iunie. Însă din cauza faptului că cadavrul se află în stare de putrefacție, nu putem spune cu exactitate identitatea acestuia. Urmează procedura de recunoaştere ín cadrul căreia va fi stabilită identitatea”, a declarat Cristina Ciobanu, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Cantemir.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, din Cantemir, a dispărut de aproape 2 săptămâni.



Pub