„Fericirea Împreună”: 130 de cupluri longevive din Chișinău și-au sărbătorit aniversarea

Primăria municipiului Chișinău a organizat sâmbătă o activitate festivă, cu genericul „Fericirea împreună”, pentru 130 de cupluri longevive din capitală, care și-au sărbătorit pe parcursul anului curent nunta de aur sau 60 de ani de la oficierea căsătoriei. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani, recent renovat.

Foto: chisinau.md

Viceprimara Angela Cutasevici a venit cu un cuvânt de salut pentru familiile jubiliare. În discursul său, reprezentantul municipalității a ținut să remarce contribuția celor prezenți la dezvoltarea orașului nostru, subliniind totodată că familiile trainice, precum cele ale oaspeților evenimentului, se bazează pe dragoste, respect și responsabilitate.

Angela Cutasevici a precizat că tradițional, municipalitatea oferă câte un suport financiar cuplurilor longevive, în valoare de 1000 de lei, în luna când acestea au împlinit 50, 60 sau 70 de ani din data oficierii căsătoriei. Iar acum, autoritățile locale au decis să-i invite de seniori în parc, pentru care a fost pregătit un concert de pomină. De asemenea, viceprimara a citit mesajul de felicitare al Primarului General, Ion Ceban, care nu a putut fi prezent la eveniment.

Moderatorii evenimentului au fost Corina Țepeș și Costi Burlacu, un cuplu de interpreți de muzică ușoară. Atât ei, cât și alți artiști autohtoni, i-au încântat pe jubiliari cu melodii frumoase, iar seniorii și-au invitat consoartele la dans.


Pub