(video) Deține un microbuz, dar e scris pe cumnatul său. Costiuc: „Am mai multe amenzi și dacă îl trec pe mine statul o să-l vândă”

Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă (PPDA), deține un microbuz care este scris pe cumnatul său, dar nu se află în declarația de avere. Potrivit lui, mașina nu este în declarație din motivul unei decizii a executorului judecătoresc care îl impune să vândă mașina pentru a achita o amendă de două mii de lei. Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterilor de la TV8.

Foto:

„Este în bază de comodat. Am avut câteva amenzi primite și acum contul este blocat. Eu categoric nu vreau să achit amenda pe care am decizia judecății, iar executorul mi-a blocat tot și atunci eu nu vreau să achit amenda ca să pot să trec mașina pe numele meu, pentru că altfel trebuie să mi-o vândă ca să îmi acopere amenda. 

Mi-au pus amendă abuziv, și am contestat-o, și am câștigat în instanță și executorul judecătoresc mă impune să plătesc două mii de lei amendă. Este mașina mea, este scrisă pe cumnatul meu și eu merg cu ea în baza unui contract de comodat”, a declarat Vasile Costiuc în cadrul dezbaterilor de la TV8.




Pub