Trafic suspendat pentru două luni pe strada Vasile Badiu. Cum va fi redirecționat transportul public

a507218c4a12bb6188adb923a369c008-920×498

În perioada 5 iulie-5 septembrie va fi suspendat total traficul rutier pe strada Vasile Badiu, tronsonul cuprins între srtada Doina și strada Magda Isanos, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 10: în direcția s. Grătiești – de pe strada Putnei pe str. Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 132: în direcția spre str. Doina – de pe strada Putnei pe strada Andrei Lupan, strada Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe strada Doina pe strada Andrei Lupan, strada Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 184: în direcția spre strada Doina – de pe strada Putnei pe străzile Andrei Lupan, strada Doina, strada Vasile Badiu, retur – de pe strada Vasile Badiu pe strada Doina, strada Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente