America House te invită la patru evenimente despre programele de instruire și public speaking

laptop-diez-3-920×635
Foto: #diez

Îmbunătățește-ți abilitățile de speaker, participă la două sesiuni informative despre programele de instruire din a doua jumătate a lui iulie cu doi experți americani și sărbătorește Ziua Independenței SUA alături de America House Chișinău.

# Impromptu Speech: Public Speaking session

Persoanele interesate sunt îndemnate să se înregistreze la sesiunea de public speaking până pe 5 iulie, orele 15.00. Evenimentul va avea loc pe ZOOM pe 6 iulie la orele 17.00.

O sesiune de public speaking improvizată este o activitate relativ informală și distractivă în care participanții susțin discursuri improvizate pe un subiect specific timp de 1 min. Subiectele vor fi date aleatoriu, fiecărui participant și vor avea la dispoziție 1 min pentru a se pregăti și 1 min pentru susținerea discursului. Toate subiectele se vor concentra pe tematica 4 iulie, Ziua Independenței SUA.

Ce veți învăța în urma evenimentului:
I. Vă veți testa fluența în limba engleză
II. Veți învinge frica de a vorbi în public
III. Vă veți dezvolta creativitatea, încrederea în sine și abilitățile de gestionare a timpului.

# Training Opportunity: Social Entrepreneurship for Civic Engagement with Bob Eckhart

America House Chișinău invită pe toți cei interesați de antreprenoriatul social să participe la un eveniment Facebook Live pe 7 iulie orele 16:00 (https://fb.me/e/3FbL0JCns ) alături de Bob Eckhart, formatorul american care va modera programul de formare „Antreprenoriat social pentru angajament civic” care va fi organizat în perioada 20-24 iulie la oficiul America House Chișinău (Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, Chișinău). Domnul Eckhart va vorbi despre obiectivul principal al instruirii, subiectele incluse în fiecare sesiune și publicul țintă.

Înregistrarea pentru programul de instruire poate fi făcută AICI.

# Training Opportunity: Online Education – Creating an effective online classroom with Julie Anderson

America House Chișinău invită pe toți cei interesați de metodele/modelele de predare online să participe la un eveniment Facebook Live pe 8 iulie la orele 17:00 (https://fb.me/e/1gyOK2sDh ) alături de Julie Anderson, trainerul american care va modera programul de instruire „Educație online – Crearea unei clase online eficiente”, care va fi organizat în perioada 13-17 iulie la oficiul America House Chișinău (Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, Chișinău) . Dna Anderson va vorbi despre obiectivul principal al instruirii, subiectele incluse în fiecare sesiune și publicul țintă. Julie Anderson este profesor pentru clasa I, formator la programul de instruire „Educație online – Crearea unei clase online eficiente”.

Înregistrarea pentru programul de instruire poate fi făcută AICI.

# Never Have I Ever Game: American Dream Edition

Persoanele interesate sunt îndemnate să se înscrie la eveniment până pe 8 iulie la ora 15.00, deoarece locurile sunt limitate. Regulile din Never Have I Ever sunt simple: Jucătorii iau rând pe rând potențiale experiențe pe care nu le-au avut niciodată. Dacă cineva a făcut acțiunea în cauză, obține un punct. Dacă nimeni nu a făcut acțiunea în cauză, persoana care a formulat interogarea primește un punct. Întrebările se vor referi la experiența de trai, studii ori călătorie în SUA.

Responsabila pentru joc va fi Paula Stihi – FLEX alumna’20, reprezentant FLEX City. Evenimentul va avea loc pe data de 9 iulie la orele 15.00 (https://fb.me/e/3uKlCyJl7 ) la oficiul America House Chișinău (Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, Chișinău).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente