fbpx

Se restricționează traficul pe porțiunea unei străzi din Chișinău. Circulația va fi reluată în septembrie

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 05.07.2021 – 05.09.2021 se suspendă total traficul rutier pe strada Vasile Badiu. Este vorba despre tronsonul cuprins între str. Doina și Magda Isanos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Restricționarea circulației are loc în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice. În timpul renovărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 10: Spre s. Grătiești: de pe str. Putnei pe str. Andrei Lupan, str. Doina și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 132: Spre str. Doina: de pe str. Putnei pe str. Andrei Lupan, str. Doina și în continuare pe traseul stabilit. Retur: de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, str. Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 184: Spre str. Doina: de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, str. Doina, str. Vasile Badiu. Retur: de pe str. Vasile Badiu pe str. Doina, str. Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere din partea cetățenilor. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button