fbpx

România: Cei doi pacienți arși în incendiul de la Petromidia vor fi transferați în străinătate

Cei doi pacienți arși în incendiul de la Petromidia vor fi transferați în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, a anunțat KMG Internațional, compania care deține Rompetrol, printr-un comunicat transmis duminică. Costurile vor fi suportate integral de KMG Internațional și Rompetrol Rafinărie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pacienții sunt internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” și urmează să ajungă la o clinică de specialitate din străinătate, scrie g4media.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului. Duminică dimineață s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer.

„Colegul de 27 de ani internat în Constanța a început să meargă si se recuperează rapid dupa intervenția chirurgicală de vineri seară. Cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanta estimează că acesta va fi externat în perioada următoare. Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International. Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, se arată în comunicatul KMG Internațional.

Citește și: România – Explozie și incendiu la o răfinărie. Mai multe persoane, rănite

Articole asemănătoare

Back to top button