Maia Sandu și-a făcut rapelul cu AstraZeneca: „Pandemia încă nu a fost învinsă, iar noile tulpini fac ravagii chiar lângă noi”

Președinta Maia Sandu s-a vaccinat astăzi cu cea de-a doua doză de vaccin AstraZeneca. Șefa statului a menționat că a mers la rapel „cu inima deschisă și cu convingerea că face încă un pas spre normalitate și siguranță”.

Foto: fb/Maia Sandu
„Deja s-a demonstrat: vaccinul scade rata de îmbolnăvire, de spitalizare și de mortalitate.

În ultima jumătate de an, împreună cu colegii mei, am făcut eforturi mari pentru a asigura țara cu vaccin. Astăzi, vaccinul este la îndemâna tuturor - de mai multe tipuri, de la diverși producători, trebuie doar să alegeți și să acționați. Pandemia încă nu a fost învinsă, iar noile tulpini fac ravagii chiar lângă noi. Și îndemnul meu rămâne același: vaccinați-vă. Sănătatea are prioritate”, spune președinta.

Președinta Maia Sandu s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca în luna mai. Aceasta a menționat că aceasta este unica soluție pentru a ieși din această criză și a îndemnat oamenii să se vaccineze cu prima ocazie, întrucât există suficiente doze de vaccin.


Pub