image
Sursa foto: volta.md

Descoperă forța albastră BOSCH

Cu sculele de înaltă performanță BOSCH poți depăși oricare limite. Acestea sunt create pentru a funcţiona mai mult timp şi a fi mai rezistente. Asa că, indiferent de lucrare, o realizați mai eficient cu BOSCH.

Mașină de înșurubat pe acumulator Bosch Professional GSR 18V-50

volta.mdvolta.md

Mașina de înșurubat cu acumulator are o aplicabilitate foarte largă, de la înșurubări și găuriri în lemn, metal, plastic, gips-carton etc, până la lucrări intense pe șantier. Această instrument nu ar trebui să lipsească din setul de scule electrice al oricarui dulgher, tâmplar, instalator, lăcătus etc. Mandrina metalică îi asigură rezistență la contactul cu materialul în timpul lucrului. Dispune de două trepte de viteză pentru o selectare optimă a regimului de lucru în funcție de operația pe care o execute. Este compatibilă cu toți acumulatorii Bosch Professional de 18V.

volta.mdvolta.md

Ciocan rotopercutor SDS-Plus Bosch GBH 2-26 DFR

volta.mdvolta.md

Bosch GBH 2-26 DFR oferă cea mai mare viteză de găurire din clasa ciocanelor de 2 kg. Mandrina interschimbabilă pentru trecerea rapidă de la găurirea cu percuție în beton la găurirea fără percuție în lemn și metal. Este fiabil și robust, cu durată lungă de viață, datorită componentelor de înaltă calitate. Vă oferă posibilităţi multiple de utilizare, cu funcţie stop rotaţie pentru lucrările de dăltuire. Dispune de funcţionare dreapta/stânga pentru eliberarea burghiilor blocate.

volta.mdvolta.md

Polizor unghiular Bosch GWS 9-125 S 125 mm

volta.mdvolta.md

Polizorul unghiular GWS 9-125 S are performanțe superioare de polizare/tăiere datorită motorului puternic de 900 W. Este cel mai comod în utilizare din clasa sa datorita formei ergonomice și a circumferinței reduse a carcasei. Durata mare de viață în condiții grele de lucru datorită designului robust al componentelor. Are o varietate mare de aplicatații si accesorii compatibile datorită variatorului de turație integrat.

volta.mdvolta.md

Găsește BOSCH în rețeaua de magazine VOLTA sau accesează www.volta.md și bucurăte de super-prețuri la scule electrice profesionale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: