Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Angajații municipalității și a subdiviziunilor…

Angajații municipalității și a subdiviziunilor structurale vor primi premii bănești unice, în mărime de până la un salariu, cu ocazia Zilei Funcționarului Public

Consiliul municipal Chișinău a votat vineri în ședință acordarea unui premiu unic angajaților Primăriei și a subdiviziunilor structurale, cu ocazia Zilei Funcționarului Public.

Acordarea premiului în mărime de până la un salariu va fi asigurată din contul economiei mijloacelor alocate pentru retribuirea muncii pentru anul respectiv.

Proiectul de decizie în acest scop a fost adoptat unanim, cu 44 de voturi pro, de către aleșii locali prezenți la ședință.

Tot astăzi, primarul general, Ion Ceban, a înmânat diplome de onoare pentru 47 de funcționari publici din cadrul Aparatului Primăriei și a subdiviziunilor structurale, care timp de un an, au demonstrat rezultate excelente în activitate și au contribuit la fortificarea imaginii APL în exterior. În cadrul evenimentului au fost acordate și diplome de onoare ale Guvernului Republicii Moldova.