USM răspunde la toate întrebările despre admiterea din anul curent. Vezi unde le poți adresa

USM

Universitatea de Stat din Moldova știe cât de importantă este alegerea corectă a profesiei. Cunoaște, de asemenea, câte întrebări apar cu privire la admitere. Când se dă startul înscrierilor pentru studii? Ce este un dosar de concurs? Care este procedura de înscriere la admitere? Care sunt criteriile de selectare a candidaților? Care este media de admitere? USM este pregătită să vă răspundă la toate întrebările despre admiterea la Universitatea de Stat din Moldova.

„Dragi absolvenți! Stimați părinți! În acest an, USM vine în ajutorul dumneavoastră, diversificând canalele de comunicare cu candidații la admitere. Pentru orice nelămuriri privind Admiterea 2021 la Universitatea de Stat din Moldova puteți adresa întrebări pe adresa: [email protected].

De asemenea, puteți contacta echipa USM responsabilă de admitere la numărul de telefon (+373) 67560202  sau în următoarele comunități plasate pe site-ul admitere.usm.md:

Detaliile despre admiterea la USM sunt actualizate permanent pe site-ul admitere.usm.md. În acest an, admiterea va avea loc în scenariul „pandemie”. Înscrierea se va face, în perioada 19-30 iulienumai on-line pe platforma eadmitere.usm.md.

Totodată, USM vă propune să vă testați potențialul de carieră  pe Platforma educațională e-Cariera ecariera.usm.md.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente