Absolvenții Facultății de Jurnalism și Științe ale comunicării de la USM au primit diplomele de licență și de master

4

Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării a organizat, pe 2 iulie curent, festivitatea de înmânare a diplomelor de licență și master absolvenților promoției 2021. În acest an și-au încheiat studiile la programele de licență și master 139 de absolvenți.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost rectorul Universității de Stat din Moldova, dr., conf. univ. Igor Șarov, iar în calitate de invitați speciali au fost prezenți Carmelia Albu, ombudsmană a Companiei Teleradio Moldova și Alex Luca, jurnalist, prezentator Prime TV, scrie usm.md.

Ședința festivă a fost deschisă de către rectorul USM, dr., conf. univ. Igor Șarov, care i-a felicitat pe absolvenți pentru finalizarea cu succes a studiilor universitare, menționând că tinerii specialiști care dețin competențe profesionale și o bază de cunoștințe teoretice temeinice, au ușile deschise oriunde ar merge. În discursul său, rectorul Igor Șarov a îndemnat licențiații să tindă să evolueze continuu, să-și realizeze munca profesionist și să poarte cu demnitate și mândrie numele de absolvent al Universității de Stat din Moldova.

Ombudsmana Teleradio Moldova, Carmelia Albu a specificat că în profesia de jurnalist cea mai importantă este corectitudinea, anume ea îți creează un nume în breaslă, anume ea te face lider de opinie. Albu le-a urat licențiaților să muncească cu pasiune, pentru a avea rezultate frumoase.

Jurnalistul și prezentatorul Prime TV, Alex Luca, i-a îndemnat pe absolvenți să aplice, în munca lor ulterioară, tactica pașilor mici, să-și creeze propriul stil, să evite sindromul vedetismului și să nu tindă spre a fi iubiți, ci respectați de toată lumea.

În numele întregii promoții, absolvenții Fiodorov Ilinca, Televca Ilinca, Dubasova Ecaterina, Popov Aneta, Lanciu Irina, Leahu Alexandru și Mihalache Elisaveta au mulțumit cadrelor științifico-didactice pentru cunoștințe, atenția și grija manifestată pe parcursul anilor, în vederea formării specialiștilor de speță pentru domeniul mediatic-comunicațional.

Promoția de absolvenți 2021 a Facultății Jurnalism și Științe ale Comunicării întrunește 88 de de licențiați la Specialitatea Jurnalism și procese mediatice, 10 licențiați la Specialitatea Biblioteconomie, asistență informațională și arhivistică și 41 de deținători ai diplomelor de studii superioare de master.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente