(video) Premieră: Noul FIAT 500X Yachting – primul crossover open-air

Noul FIAT 500X Yachting a devenit primul crossover de tip open-air de pe piaţă. Despre aceasta afirmă producătorul italian, afirmând că în această clasă nimeni nu mai oferă nimic similar.

https://www.youtube.com/watch?v=NhPqI09KqIQ

Modelul în cauză se deosebește de toate celelalte existente în gamă prin al său acoperiş care se poate deschide complet, transformându-l într-un crossover parţial decapotabil. În locul unui panou din sticlă panoramică cu o trapă, modelul dispune de material textil glisant care se strânge în partea posterioară a maşinii în câteva secunde şi deschide acces la cerul liber.

Designul corpului cu cinci uși este aproape neschimbat, cu excepția faptului că un element transversal de acoperiș a fost îndepărtat din structura portantă, pe care îl au de regulă mașinile cu secțiuni de sticlă în zona acoperişului. Mecanismul care strânge sau întinde soft top-ul este unul electric.

Maşina a debutat într-o ediţie specială numită Yachting, dedicată comunității italiene Yacht Club Capri. Aceeași variantă a apărut și pe decapotabila FIAT 500C. O astfel de specificaţie se remarcă printr-o culoare albastră a caroseriei Blu Venezia, soft top albastru, corpuri ale oglinzilor retrovizoare și mânere de ușă cromate, linie de brâu contrastantă, jante de 18 inci, un interior cu tapițerie deschisă la culoare şi cusături contrastante, aplicaţii din lemn de mahon şi aluminiu, alături de insigne suplimentare şi plăcuțe de identificare pe praguri, etc.

Desigur, noul FIAT 500X Yachting are un echipament bogat, astfel încât prețurile sunt considerabile: cel puțin 31.400 de euro în Italia. Dar un pic mai târziu crossovere cu un acoperiş moale vor putea fi combinate cu echipări mai simple, ceea ce va reduce preţul total.

Așa cum a fost în cazul seriei speciale 500 Riva, noile 500X și 500 Yachting în ediția lor de lansare, cu un tribut adus Yacht Club Capri au, de asemenea, un stil unic, inspirat de navigație și eleganța iahturilor de lux. Cele două serii speciale de lansare vor fi, de asemenea, numerotate: primele 500 de modele ale ambelor mașini – care vor fi vândute în Italia, Franța, Germania, Spania și Elveția – vor purta o insignă cu inițialele țării și numărul modelului.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/