/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

54 de cazuri noi de coronavirus! Două sunt de import și tot atâtea în rândul lucrătorilor medicali

02 iulie 2021, ora 18:32

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre înregistrarea în ultimele 24 de ore a 54 de cazuri noi de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate 5602 teste. 

Din numărul total de cazuri, două sunt de import: unul din Marea Britanie și altul din Rusia.

Altele două sunt în rândul lucrătorilor medicali. Bolnavii sunt un asistent medicali și un lucrător auxiliar.

Bilanțul îmbolnăvirilor cu COVID – 19 a ajuns astfel în țara noastră la 256.870

Este și o veste bună! alte 51 de persoane s-au vindecat. De la începutul pandemiei, 249.825 de persoane s-au tratat de COVID. Din fericire, în ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 198 de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus. 43 sunt în stare extrem de gravă, 10 dintre ei fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram