Breaking News

image
Sursa foto: privesc.eu

Ex-președintele Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului, Ștefan Urâtu, susține Platforma DA: „Cei mai profesioniști”

Fostul președinte al Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului din Moldova, Ștefan Urâtu, și Partidul Voința Poporului susțin Platforma DA la alegerile parlamentare din 11 iulie.

„Trebuie o echipă ca deja în prima zi de muncă a Parlamentului să fie o lege a lustrației. Mă bucur că ieri l-am ascultat pe Constantin Oboroc care, de asemenea, susține echipa Platformei DA. Cred că sunt și mulți alți oameni care într-adevăr cred că echipa Platformei DA este cea mai profesionistă echipă din cele care sunt astăzi pe eșchierul politic. Îi vedem pe cei care nu vor să fie trași la răspundere, ei plătesc acum sume mari ca anume cei care au viziune realistă, acei care pot să realizeze cu certitudine aceste idei, pe aceștia îi limitează, îi supun criticilor. Îmi exprim angajamentul să susțin Platforma DA cu experiența pe care o am”, a declarat Ștefan Urâtu la acțiunea de protest, organizată de Platforma DA în fața Curții de Apel Chișinău.

„Unicul care se bătea la CEC în 2016 pentru dreptate era Ștefan Urâtu,” a menționat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

În cadrul acțiunii de protest de la Curtea de Apel Chișinău, Platforma DA și-a lansat angajamentele în domeniul justiției. Cel mai important angajament este modificarea mai multor acte normative pentru a preveni corupția politică, astfel încât să nu mai existe partide finanțate din surse obscure. La fel, persoane dubioase și corupte să nu mai aibă acces în funcții publice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: