Și-a cumpărat un Mercedes, dar s-a ales și cu un dosar penal. Ce a pățit un moldovean, tras pe sfoară

Un moldovean de 29 de ani și-a procurat un Mercedes cu 1600 de euro, dar a rămas fără el. Se întâmplă după ce polițiștii de frontieră l-au oprit în trafic, iar actele s-au dovedit a fi false. Incidentul a fost consemnat de către echipa mobilă a Direcției regionale Vest în seara zilei de ieri, 30 iunie curent. 

Foto: border.gov.md

Oprit de polițiștii de frontieră, bărbatul a rămas fără mașină și cercetat pentru deținerea documentului cu semne de falsificare. 

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Despre cele depistate, șoferul de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele. 

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 al Codului Penal al Republicii Moldova.


Pub