Usatîi: Lucian Despoiu, un expert din România, lucrează pentru PAS. Grosu: „Este un contract de consultanță, oficial. Suma nu este mai mare decât cea plătită de Usatîi pentru promovare online”

Partidul Acțiune și Solidaritate beneficiază de serviciile de consultanță a expertului din România Lucian Despoiu, în acest sens fiind semnat și un contract care este transparent și raportat la CEC, susține liderul PAS, Igor Grosu. Reacție vine după ce liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că „PAS nu poate trăi fără ajutorul oferit de cetățeanul român”, care ar fi creat „tabăra de troli a partidului”.

Foto: Unimedia

„Este un contract de consultanță care noi îl avem, e oficial totul spre deosebire de alte partide care au consultanți experți străini, dar spun că fac voluntariat. În cazul nostru este o relație contractuală, ne ajută, suma cred că nu este mai mare decât ce plătește Renato Usatîi pentru promovare online. Trebuie să cer de la colegii mei, pentru că e promovarea partidului pe rețelele de socializare, iată în ce constă contractul. Postări sponsorizate.

„Ce ține de troli, noi nu avem așa ceva, niciodată nu am făcut așa ceva”, a declarat Igor Grosu, în cadrul emisiunii Politica, de la TV8.


Pub