00:32:01 17.04.2024
Stiri

Departamentul pentru Relația cu R. Moldova a publicat REZULTATELE sesiunii de evaluare a proiectelor finanțate de Guvernul României: Printre câștigători se numără și Ziarul NAȚIONAL

Actualitate 01.07.2021 19:29 Vizualizări1254 Autor: Ziarul National
Departamentul pentru Relația cu R. Moldova a publicat REZULTATELE sesiunii de evaluare a proiectelor finanțate de Guvernul României: Printre câștigători se numără și Ziarul NAȚIONAL


Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) a publicat astăzi lista proiectelor finanțate de Guvernul de la București în anul 2021, printre care se regăsește și cel depus de Ziarul NAȚIONAL.

„DRRM susține proiecte și acțiuni în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova, având ca obiectiv consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie, care stă la baza relației României cu Republica Moldova”, se arată într-un comunicat de presă al instituției conduse de secretarul de stat, Adrian Dupu.

VEDEȚI AICI lista proiectelor admise și a celor respinse.

Eventualele contestații pot fi transmise prin e-mail la adresa programe@drrm.gov.ro în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor.

Contestaţiile vor fi soluţionate de către comisia de contestații în termen de 5 zile lucrătoare de la data încheierii perioadei de depunere a acestora, prin admis sau respins. Rezultatul procesului de evaluare a contestațiilor va fi publicat pe pagina www.drrm.gov.ro, se mai arată în comunicatul de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md