(video) Vrei să depui actele la Psihologie? Urmărește live evenimentul nostru de orientare în carieră despre acest domeniu

12345

Vrei să-ți continui studiile la o universitate din Moldova, dar te pierzi prin informațiile oferite de site-urile oficiale ale universităților și nu știi la ce să te aștepți? Nu ai idee ce cursuri vei studia, unde vei putea face stagiul de practică, unde te vei putea angaja după absolvire și ai multe alte întrebări fără răspuns? Echipa #diez vine și în acest an cu 10 evenimente online la care vor participa câte trei invitați – un profesor, un specialist și un student – care îți vor răspunde la întrebările care te frământă despre o anumită specialitate. De asemenea, vom avea și cinci evenimente speciale cu câte un invitat care are un job interesant pe piața din Moldova, așa încât să te informăm și să te ajutăm să iei o decizie în privința studiilor tale universitare. Urmărește mai jos evenimentul LIVE. 

Ultimul eveniment din această campanie îl dedicăm specialității de Psihologie, alături de:

# Valeria Angheluță – studenta la Psihologie, Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială, USM;

# Dorina Vasilache – psihologă, practiciană, lectoră universitară la USM, Departamentul Psihologie din 2010;

# Lilia Dubița – psihoterapeută, hipnoterapeută și formatoare cu o experiență de mai mult de 12 ani în practică privată.

Te așteptăm să te alături evenimentului nostru on-line și să pregătești toate întrebările la care nu ai un răspuns. Le poți adresa direct în comentariile de la live.

Proiectul „Dacă rămân acasă, merg la…” este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank și Educație Online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente