(VIDEO) Transfăgărăşan s-a redeschis! Restricții şi avertizări

Transfăgărășanul s-a redeschis circulației, chiar cu patru zile mai devreme decât este obişnuit! Începând de luni, 28 iunie 2021, ora 14:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan a devenit permisă pentru toate categoriile de vehicule.

Sunt însă valabile deocamdată două restricții: circulaţia rutieră pentru toate vehiculele poate avea loc doar între Piscul Negru (km 104) și Bâlea Cascadă (km 130+800), iar pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00-07:00.

Din lista avertizărilor şi recomandărilor fac parte:

  • Conducătorii auto trebuie SĂ CIRCULE PRUDENT!
  • Trebuie să adapteze VITEZA la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea!
  • Iar pentru că în ultima perioadă de timp este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile, şoferii şi pasagerii NU trebuie să se apropie de animale şi NU trebuie să le hrănească! În schimb, vor face bine dacă vor informa imediat autoritățile despre prezența acestora!

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/