Încă un moldovean a rămas fără S-Class-ul pe care şi l-a cumpărat cu mai puţin de 2000 de euro

Pentru a fi prezent în trafic și-a achiziționat un mijloc de transport la un preţ accesibil, însă fără a-i verifica actele. Un bărbat a rămas fără al său Mercedes-Benz S-Class după ce a fost oprit pentru verificări de către polițiștii de frontieră.

Incidentul a fost consemnat de către echipa mobilă a Direcției regionale Vest în seara zilei de ieri, 30 iunie. Șoferul a rămas fără mașină și cercetat pentru deținerea unui document cu semne de falsificare.

Aflați în misiune de serviciu pe traseul Buzdugani – Ungheni, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești. Conducătorului auto i s-au solicitat actele la control.

În timpul verificărilor, asupra reviziei tehnice au fost observate semne rezonabile de falsificare. Despre cele depistate, șoferul moldovean în vârstă de 29 de ani a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedes-ul la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, din ţara noastră, fără a avea posibilitatea de a verifica actele.

Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Ungheni, iar documentul a fost transmis în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 (Confecţionarea, deţinerea, vînzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false) al Codului Penal al Republicii Moldova.

Un caz similar cu o maşină similară a fost înregistrat acum aproximativ un an în urmă: (foto/video) Un moldovean a rămas fără S-Class-ul pe care şi l-a cumpărat cu 1150 de euro din Lituania

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/