fbpx

video | Protest organizat de Platforma DA la Curtea de Apel. Năstase: „Vom reuși să purificăm justiția de elemente corupte”

Platforma DA a organizat un protest la Curtea de Apel Chișinău (CA), privind situația secțiilor de vot din diaspora și pentru regiunea transnistreană. Liderul formațiunii, Andrei Năstase, susține că „pledează pentru confiscarea averilor dobândite ilicit nu doar a celor din justiție, dar și a tuturor demnitarilor de stat care nu-și pot justifica averile”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Formațiunea și-a lansat angajamentele pentru o justiție independentă. Fostul președinte al Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului din Moldova, Ștefan Urâtu și Partidul Voința Poporului, și-au exprimat susținerea pentru Platforma DA la alegerile parlamentare:

„Trebuie o echipă ca deja în prima zi de muncă a Parlamentului să fie o lehe a lustrației. Mă bucur că ieri l-am ascultat pe Constantin Oboroc care, de asemenea, susține echipa Platformei DA. Cred că sunt și mulți alți oameni care într-adevăr cred că echipa Platformei DA este cea mai profesionistă echipă din cele care sunt astăzi pe eșchierul politic.

Îi vedem pe cei care nu vor să fie trași la răspundere, ei plătesc acum sume mari ca anume cei care au viziune realistă, acei care pot să realizeze cu certitudine aceste idei, pe aceștia îi limitează, îi supun criticilor.
Imi exprim angajamentul să susțin Platforma DA cu experiența pe care o am”, a declarat Ștefan Urâtu.

„Unicul care se batea la CEC în 2016 pentru dreptate era Ștefan Urâtu”, a menționat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button