image
Sursa foto: Nova Poshta

Nova Poshta Moldova lansează serviciul de livrare timp de 3 ore prin Chișinău

Nova Poshta lansează un serviciu inovator pe piața logistică „TO GO” - livrare prin Chișinău de la sucursală la sucursală în doar 3 ore.

„Înțelegem cât de importantă este viteza și comoditatea în serviciile de curierat pentru clieții noștri. Transmiterea urgentă a documentelor, recepționarea rapidă a unui colet de la furnizor, magazin online sau de la cei dragi – acum este posibil cu noul serviciu “TO GO”. Este nevoie doar să veniți la unul dintre oficiile noastre poștale din Chișinău, să lasați coletul și datele de contact, iar angajații noștri se vor ocupa de restul. Mai mult de atât, dacă nu reușim să livrăm timp de 3 ore, ne angajăm să livrăm gratuit”, spune Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

Coletele sunt recepționate la oficiile poștale până la ora 18.00. Nova Poshta este responsabilă de siguranța coletelor în timpul transportării, în plus, acestea sunt păstrate gratuit timp de 5 zile la oficiile poștale. Clienții pot ridica coletle la cel mai apropiat oficiu din orice sector al Chișinăului de luni până sâmbătă de la 9:00 la 21:00, fără pauze și cozi.

Până pe 15 iulie puteți beneficia de o ofertă specială pentru serviciul TO GO: costul livrării este redus cu 30%.

Nova PoshtaNova Poshta

Tarifele standard în funcție de greutatea coletului:

Nova PoshtaNova Poshta

La moment sunt deja 11 sucursale în Chișinău. Puteți găsi cel mai apropiat oficiul poștal Nova Poshta aici: https://www.main.novaposhta.md/rus/otdeleniya

Noutăţile partenerilor

comentarii: