image
Sursa foto: jurnal.md

Cele mai bune site-uri de pariuri Moldova - Cele mai bune cărți de sport din Republica Moldova pentru 2021

Jucați responsabil la cele mai bune site-uri de pariuri din Moldova. Lista cu top 5 case de pariuri online din anul curent.

Industria jocurilor de noroc este una competitive, care se adaptează la cerințele și nevoile jucătorilor, astfel că mutarea în mediul online nu a fost decât un pas logic. Aproape fiecare casă de pariuri și-a dezvoltat propriul site web pentru a-și oferi serviciile online, cu toate acestea, nu toți operatorii online sunt excelează în toate domeniile. Dacă vă doriți să jucați la cele mai bune site-uri de pariuri din Moldova, www.bestbettingsites.com/moldova vă oferă cele mai actualizate recenzii la casele de pariuri existente pe piață.

Un parior de succes este un parior informat, astfel că este fundamental să verificați cât mai multe materiale de despre operatorii la care urmează să jucați. Ce este o casă de pariuri sportive online de top? Depinde de jucător, însă, în recenziile echipei noastre de profesioniști prevalează câteva condiții fundamentale.

În primul rând operatorul trebuie să fie autorizat și reglementat de un organism oficial. De îndată ce este lămurit că acesta ne oferă siguranță deplină la datele cu caracter sensibil, ne mutăm atenția pe numărul de meciuri și piețe sportive. Bineînțeles, urmăritoarele pe lista de verificare sunt plățile, cotele și bonusurile de bun venit, oferite de casele de pariuri online. Pentru lista noastră cu top case de pariuri sportive online din Moldova, am trecut pin acest filtru toții operatorii existenți pe piața iar rezultatul este următorul:

1. Betway (Cele Mai Bune Plăți)

2. 888sport (Cele Mai Bune Cote)

3. Betsafe

4. MansionBet (Niveluri De Cote Puternice)

5. William Hill (Multe Pariuri Gratuite)

Betway

Betway este un operator de pariuri sportive online care copleșește jucătorii cu o cantitate aproape nelimitată de piețe de pariuri. Acest lucru poate încurca unii pariori începători, dar pentru pariorii sportivi profesioniști este echivalent cu perfecțiunea. Betway este acreditat de eCOGRA, membru al Asociației de jocuri de noroc la distanță, al Serviciului independent de evaluare a pariurilor și al Asociației Europene pentru Securitate Sportivă și deține licențe în mai multe țări - Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Spania, Danemarca, Italia și Malta. Betway este un brand care se mândrește cu diversitatea opțiunilor sale de pariuri și oferă o mulțime de piețe de pariuri pentru orice, de la lupte eports și UFC până la fotbal pe plajă și chiar politică.

888sport

888sport, de asemenea, oferă o diversitate mare la pariuri sportive. Sunt disponibile piețe specifice pentru fiecare sport. Oportunitățile de pariere sunt numeroase. La cele mai populare meciuri de fotbal puteți alege dintre 250 de opțiuni diferite. Acesta este un număr destul de solid, care vă deschide multe uși pentru a obține profit. Pentru evenimente mai mici, posibilitățile nu sunt atât de diverse, dar prezența lor indică totuși gama de întâlniri oferite de casa de pariuri. 888sport a încheiat un parteneriat cu Liga Națională de Fotbal (NFL), ceea ce va face din compania de jocuri de noroc primul partener oficial de pariuri sportive din Marea Britanie și Irlanda. Ca parte a tranzacției, 888sport va fi partenerul oficial de pariuri sportive din Super Bowl și partenerul oficial de pariuri sportive al jocurilor NFL Londra din sezonul 2021-22.

Betsafe

Platforma de pariuri sportive de la Betsafe este una dintre cele mai mari atracții ale sale, unde oferă o serie întreagă de sporturi și piețe pentru toate categoriile de jucători. Acest concept este minunat, deoarece pariorii au nevoie de diversitate și le plac sporturile alternative, cum ar fi fotbalul gaelic și bandy. Dacă este să menționăm pariurile pe fotbal, Betsafe are una dintre cele mai populare și cele mai bune oferte. Are toate ligile și evenimentele comune, precum și cele mai puțin cunoscute, cum ar fi evenimentele din Asia, Africa, Turcia și America Latină. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a paria pe evenimente precum transferuri.

MansionBet

După ce acordul lor de parteneriat cu AFC Bournemouth a devenit public, MansionBet a devenit deosebit de răspândită pe scena pariurilor pe fotbal. Curse de cai, fotbal, tenis, badminton, ciclism, tir săgeți, fotbal american,. Golf, handbal, hochei surfing, esports, pesapallo sunt unele dintre cele 36 de sporturi oferite de acest operator. MansionBet este un jucător puternic din industria jocurilor de noroc, care excelează la partea de cazinou și care și-a lansat operațiunile de pariuri sportive cu aspirația de a prelua o porțiune din această piață, de a prelua câțiva parteneri serioși de sponsorizare și de a investi milioane în dezvoltarea software-ului lor de pariuri sportive.

William Hill

William Hill oferă pariuri sportive la peste 35 de sporturi. Acestea variază de la fotbal și tenis la sporturi cu motor și politică. Plata este ușor mai mare în fotbal decât media casei de pariuri și există mai mult de 400 de piețe în ligile și meciurile de top. Secțiunile de curse de cai și ogari sunt printre cele mai diverse din industrie; mai mult de 300 de curse sunt disponibile în fiecare. Secțiunea de esports de la William Hill permite jucătorilor să plaseze pariuri directe pe o gamă largă de jocuri, inclusiv Call of Duty, League of Legends, Counter Strike, Overwatch sau Rainbow Six. De asemenea, operatorul oferă pariuri mai puțin obișnuite, legate de politică și TV și chiar emisiuni de premii.

Jocurile de noroc, în toate formele sale, sunt una dintre cele mai distractive modalități de a petrece timpul. Cu toate acestea, nu sunt pentru lumea și au potențialul de a deveni periculoase. Este important să alegeți să jucați numai la case de pariuri sportive online autorizate, care nu numai că vă oferă siguranță deplină la datele sensibile și corectitudine la jocuri, dar, de asemenea, vă pun la dispoziție diferite unelte pentru a păstra jocurile de noroc la un nivel responsabil. Unele dintre cele mai bune instrumente disponibile pentru a determina că operatorul nu are interese ascunse, sunt recenziile jucătorilor activi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: