Interpreta Maksim, în continuare în stare gravă. Managera artistei, spitalizată cu suspecție la Covid: „Sincer, sunt anxioasă și uneori am atacuri de panică”

Interpreta din Rusia, internată acum o săptămână în spital, se află în continuare în stare gravă. Managera artistei a îndemnat fanii și jurnaliștii să activeze „modul silențios” și să nu mai sune la fiecare secundă pentru a afla detalii despre starea acesteia, scrie presa rusă.

Foto: is.ru

Cu câteva zile în urmă, managera artistei a fost spitalizată cu suspecție la coronavirus.

La rândul său, agentul cântăreței Yana Bogushevska, într-un interviu acordat FAN, a vorbit despre zvonurile dese despre moartea lui MakSim. Purtătorul de cuvânt a asigurat că artista este în viață, dar va fi nevoie de „10.000 de ore pe zi” pentru a convinge fiecare persoană care lasă comentarii de acest lucru.

Directorul cântăreței a recunoscut că ceea ce se întâmplă este cu adevărat îngrijorător, deoarece „boala lasă cicatrici”.

MakSim a fost internată săptămâna trecută imediat după un concert la Kazan, înaintea căruia avea febră mare, dar din moment ce testele nu au confirmat prezența Covid-19, cântăreața a decis să continue să lucreze. Ulterior, starea stelei s-a înrăutățit, iar temperatura nu a scăzut. Drept urmare, medicii au decis să o spitalizeze.

Presa a scris că acum plămânii artistei sunt afectați în proporție 75%.


Pub