Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Incendiu la un depozit…

VIDEO Incendiu la un depozit de materiale de construcții din Capitală. IGSU: „Focul s-a răspândit la un alt depozit de pe teritoriu”

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază la un depozit de materiale de construcții pe strada Petru Rareș din Capitală, iar apoi flăcările s-au răspândit la o altă construcție de pe teritoriu. Potrivit responsabililor din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), patru echipaje de pompieri au luptat pentru a localiza flăcările.

Potrivit angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost alertați miercuri, 30 iunie, la 16:55, printr-un apel telefonic despre incendiul care a izbucnit pe teritoriul unui depozit din sectorul Rîșcani al Capitalei. Astfel, la fața locului au fost trimise patru echipaje de intervenție a pompierilor.

„Ajunși angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins un depozit în care se păstrau mai multe materiale de construcții și bunuri materiale învechite. De asemenea, focul s-a răspândit pe un alt depozit cu dimensiuni mai mici. Datorită intervenției operative a pompierilor un depozit a fost salvat, iar focul nu a obținut răspândire spre un transformator electric. Arderea a fost localizată către ora 17:08. Conform datelor IGSU, incendiu a afectat depozitul cu suprafața de 84 metri pătrați”, menționează responsabilii din cadrul IGSU.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști