(video) Un depozit de materiale de construcții de pe strada Petricani din Chișinău a luat foc. Victime nu au fost înregistrate

33

În seara zilei de 30 iunie, pompierii din municipiul Chișinău au fost alertați despre producerea unui incendiu într-un depozit din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16.55. Potrivit primelor informații, depozitul a fost cuprins de flăcări pe strada Petru Rareș 77/2.

La fața locului au ajuns patru echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși acolo, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins un depozit în care se păstrau mai multe materiale de construcții și bunuri materiale învechite. De asemenea, focul s-a răspândit pe un alt depozit cu dimensiuni mai mici. Datorită intervenției operative a pompierilor un depozit a fost salvat, iar focul nu a obținut răspândire spre un transformator electric. Arderea a fost localizată către ora 17.08.

Conform datelor IGSU, incendiu a afectat depozitul cu suprafața de 84 de metri pătrați. În timpul stingerii incendiului victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite  ulterior de specialiști.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente