fbpx

update, foto | Incendiu puternic în centrul capitalei. Patru echipaje de pompieri au ajuns la fața locului

Un incendiu puternic a izbuncnit în după amiaza zilei de 30 iunie, în centrul capitalei pe strada Petru Rareș 77/2. Patru autospeciale au ajuns la fața locului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

update (17:40) Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, incendiul a izbunit într-un depozit, iar apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:55.

Foto: dse.md

În scurt timp, la fața locului au ajuns patru echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși în locul cu pricina, angajații IGSU au stabilit că flăcările au cuprins un depozit în care se păstrau mai multe materiale de construcții și bunuri materiale învechite.

Foto: dse.md

De asemenea, focul s-a răspândit pe un alt depozit cu dimensiuni mai mici. Datorită intervenției operative a pompierilor un depozit a fost salvat, iar focul nu a obținut răspândire spre un transformator electric.

Arderea a fost localizată la 17:08. Conform datelor IGSU, incendiu a afectat depozitul cu suprafața de 84 m2. În timpul stingerii a incendiului victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Foto: dse.md

Știrea inițială:

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de pe strada Petru Rareș din capitală.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, incendiul a fost localizat la scurt timp, iar victime nu au fost raportate. La fața locului au ajuns patru autospeciale ce luptă cu flăcările.

Știrea se actualizează…

Articole asemănătoare

Back to top button