‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDupă avertizarea de caniculă, SHS anunță Cod galben de furtună

După avertizarea de caniculă, SHS anunță Cod galben de furtună

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Un nou Cod galben, de instabilitate atmosferică, au anunțat meteorologii până mâine. Avertizarea completează Codul galben de caniculă, extins astăzi până joi, 1 iulie.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada indicată, pe întreg teritoriul țării, se prevăd descărcări electrice, izolat averse (15-35 litri pe metru pătrat), cu grindină și vijelie, în rafale de până la 15-20 metri pe secundă.

Totodată, mâine este valabil și Codul galben de caniculă. Potrivit meteorologilor, în acest interval, pe arii extinse, temperatura maximă a aerului va atinge 33°C. Noaptea mercurul termometrelor va ajunge la 20 de grade Celsius.

În caz de Cod galben, condițiile vremii sunt potențial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, temperaturi ridicate, risc de creșteri de debite și niveluri în râuri și râulețe etc.) sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități socio-economice. 

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›