image
Sursa foto: border.gov.md

Un șofer ucrainean s-a ales cu refuz de intrare în RM: A scos din buzunar două mii de grivne pentru un permis falsificat

Un șofer ucrainean a primit interdicție de a se mai afla în traficul internațional, după ce polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva au depistat că acesta avea permisul de conducere falsificat.

Audiat, tânărul a declarat că ar cunoaște despre cele depistate întrucât a plătit pentru adăugarea unei subcateorii în permisul de conducere.

Incidentul a fost înregistrat pe sensul de intrare în țară când la linia de control s-a apropiat un autocamion, iar conducătorul auto a prezentat permisul de conducere care ar fi emis de autoritatea competentă din Ucraina.

În timpul verificărilor, polițistul de frontieră a observat unii indici necaracteristici asupra permisului, fapt pentru care a fost examinat și cu tehnica din dotare.

Interogat despre cele depistate, tânărul ucrainean de 26 de ani a comunicat că intuia referitor la neveridicitatea actului pentru că din lipsă de timp și din necesitatea de a mai adăuga o subcategorie de vehicule a mai scos din buzunar două mii de grivne ucrainene.

Ca urmare, conducătorul auto a făcut cale întoarsă din punctul de trecere Criva, așteptând să vină un coleg pentru a se urca la volanul autocamionului.

Permisul de conducere a fost trimis în adresa laboratorului tehnico-juridic și în funcție de rezultatul oficial se va face încadrarea juridică a faptei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: