image
Sursa foto: Jurnal TV

O persoană care nu a votat niciodată, pe listele NOI; Dachi: „Dacă un om nu a fost la vot, nu înseamnă că a stat în pat”

Diana Dobricov, candidata care se va regăsi pe locul doi în lista electorală a partidului NOI, nu a participat niciodată în viață la vot, despre acest fapt a anunțat chiar ea pe facebook. Președintele partidului NOI, Vladimir Dachi, a declarat în cadrul dezbaterilor electorale de la Jurnal TV că nu vede o problemă în faptul că un potențial viitor deputat nu a participat niciodată la vot, dând vina pe vârsta candidatei, asta deși ea are deja 34 de ani.

captură videocaptură video
Diana DobricovDiana Dobricov

„Eu am început această discuție de la faptul că tinerii nu participă la vot, practic nu vor să voteze. Fiecare în ziua de astăzi ar vrea să participe în treburile statului ca să schimbe ceva. Dacă un om nu a fost la vot, asta nu înseamnă că pur și simplu a stat în pat și nu a urmărit tot ce se întâmplă. Mulți din această categorie ca și dânsa, tot fac la fel”, a menționat Vladimir Dachi.

Fostul deputat român, condamnat penal în România, Cristian Rizea a declarat pentru un portal de știri din R.Moldova, că fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc, i-a dăruit Dianei Dobricov un Range Rover nou în valoare de 60.000 de euro, pe care l-a adus în fața casei femeii. Rizea a menționat însă că tânăra a refuzat darul.

Vladimir Dachi a spus că nu cunoaște despre aceste informații, iar pe Plahotniuc l-a văzut doar la TV.

„Pentru mine astfel de informații despre viața personală ... cum și cu cine a trăit, nu mă interesează. Noi i-am analizat viața ei din R.Moldova, dar ce s-a întâmplat până acum, nu mă interesează. Dacă eu voi întreba fiecare membru din lista electorală cu cine a trăit și ce a făcut (...) Nu am vorbit niciodată în viață cu acest om, l-am văzut doar la televizor. Cunosc mulți oameni care au suferit din cauza lui, eu știu metodele lui de lucru”, a adăugat președintele partidului NOI.

Noutăţile partenerilor

comentarii: