Clickpay.md a fost onorat cu Premiul Mare „Mercuriul de Aur” la nominalizarea „Business on-line” și Medalie de Aur la nominalizarea „Liderul anului”

La marele eveniment „Gala Businessului Moldovenesc”, care a ajuns la cea de-a 18-a ediție și s-a desfășurat pe data de 25 iunie curent, Clickpay.md a fost decernat cu Premiul Mare și Medalie de Aur în cadrul concursului ,,Marca comercială a anului 2020”.

Foto: Clickpay

Este prima dată, când Clickpay.md participă la acest concurs.

Premiul Mare - Mercuriul de Aur, obținut în categoria „Servicii financiare”, nominalizarea „Business on-line” și Medalia de Aur din categoria „Servicii financiare”, nominalizarea „Liderul anului”, denotă aprecierea înaltă a brandului de către clienții Clickpay.md, care activ utilizează și susțin dezvoltarea continuă a platformei. 

Clickpay.md este platformă unică, în cadrul căreia, zilnic se realizează sute de transferuri de la card la card, absolut sigure și securizate. Din momentul lansării sale, Clickpay.md se dezvoltă constant, progresiv și acordă posibilitate utilizatorilor  să realizeze transferuri de bani în mod clasic, de la card la card, dar și să efectueze transferuri către numărul de telefon mobil al beneficiarului.

Pe lângă transferurile P2P realizate prin intermediul platformei Clickpay.md, au fost lansate și alte servicii, cum ar fi Transferurile de la card la card din străinătate și Primirea transferurilor Zolotaya Korona direct pe card, destinate clienților diferitor bănci din Republica Moldova, care vin să simplifice procesul de expediere a banilor.  

Lucrul asiduu al echipei și progresul constant al platformei Clickpay.md este apreciat la justa valoare de către sistemele internaționale de plăți Mastercard și Visa, ambele acordând distincții pentru promovarea transferurilor inovatoare de la card la card (P2P) în Moldova de către Clickpay.md.

La moment, numărul utilizatorilor platformei Clickpay.md  a depășit cu mult 500 000. Premiile obținute de Clickpay.md în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2020”, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, demonstrează recunoașterea înaltă a brandului în cadrul acestei competiții. 

Clickpay.md micșorează distanțele mari și te ajută să fii mai aproape de familie și de cei dragi, oriunde nu te-ai afla!

Clickpay – cât ai zice pește!


// console.log('no ads situation')