O stradă din sectorul Telecentru, închisă pentru 3 zile: Cum va circula transportul public

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Ion Inculeț, pe tronsonul cuprins străzile Gheorghe Cașu și Pan Halippa, în perioada 29 iunie - 1 iulie. Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reparație curentă a străzii Ion Inculeț, cu renovare învelișului asfaltic.

Foto: Unimedia

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru - de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur - de pe str. Grenoble pe străzile N. Testemițanu, Vl. Korolenco, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutelor de microbuz nr. 125, nr. 190 și nr. 191 se modifică după cum urmează: în direcția spre str. N. Testemițanu - de pe str. Tighina pe străzile A. Mateevici, Pan Halippa, șos. Hâncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;  retur - de pe str. N. Testemițanu pe străzile Grenoble, Gheorghe Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.


Pub